Tájékoztatás energia megtakarítási intézkedési terv végrehajtásáról

Tisztelt Lakosság!

Hortobágy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. 11. 03-án elfogadta az önkormányzat energia megtakarítási intézkedési tervét.

A napjainkban nagymértékben megnövekedett energiadíjak miatt az alábbi ügyfélfogadással kapcsolatos változások lépnek életbe:

  1. A fűtési szezonban a Titi Éva Faluház nem üzemel, ugyanakkor a könyvtári tevékenység tovább működik. Településünk könyvtárosa az önkormányzat épületébe költözik át, így a tevékenységét hétfőtől péntekig itt végzi. A kölcsönzést – a könyvtárossal előre egyeztetve – hétfői napokon 14:00 és 15:00 óra között lehet igénybe venni a Faluházban.
  2. A Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központ Családsegítő szolgálata a földszintről az önkormányzat emeletére költözik a kis tárgyaló helyiségbe, melyet a szokott időben lehet látogatni.
  3. A Szociális Szolgálat szintén felköltözik az önkormányzat emeletére.
  4. Az Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása megváltozik! Hétfőtől csütörtökig 8:00-14:00-ig van ügyfélfogadás. A pénteki napot nem érinti változás, ezen a napon továbbra sincs ügyfélfogadás.

A változások ellenére továbbra is várjuk az ügyfeleket és próbálunk legjobb tudásunk szerint a lakosság és a településünk segítségére lenni!

x GINOP