Magyar Falu Program – Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése (MFP-OJKJF/2022)

  Magyar Falu Program - Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése (MFP-OJKJF/2022)Kedvezményezett: Hortobágy Község Önkormányzata
  Kedvezményezett címe: 4071, Hortobágy Czinege J. utca 1
  MFP azonosító: 1005402739
  Projekt azonosító: 3346417073
  Felhívás címe: Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése (MFP-OJKJF/2022)

  A projekt keretében Hortobágy Község Önkormányzata az alapvető közfeladatok ellátása céljából, a tulajdonában és fenntartásában lévő Nyitnikék Óvoda játszó udvar fejlesztését kívánta megvalósítani. A fejlesztés célja a településen élő gyermekek egészséges testi és lelki fejlődésének segítése, ezáltal a település népességmegtartó és népességnövelő erejének növelése, a fiatalok helyben maradásának elősegítése. Az óvodai játszóudvar nagyban befolyásolja az ott élő kisgyermekes családok életminőségét. Az Önkormányzat a projekt keretében az önállóan támogatható tevékenységek keretében 6 db új játszótéri eszköz beépítését valósította meg.
  A projekt keretében Hortobágy, Erdei Ferenc utca 2. szám, 15/104. helyrajzi szám alatt található Nyitnikék Óvoda játszóudvarát fejlesztette a projekt keretében.
  A projekt keretén beszerzett játszótéri eszközök: 1db kéttornyú vár, 1 db kétállású hintaállvány, 1db láncos lépegető, 1db kötélalagút, 1db cikk cakk lépegető, 1db háromüléses hintaállvány.
  Az eszközök megfelelnek a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet szerinti követelményeknek, valamint a vonatkozó Magyar Szabványoknak.

  x GINOP