Online kérdőíves felmérés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Paktumiroda megbízásából felkérjem munkaerőpiaci, illetve helyi gazdaságfejlesztést támogató, online kérdőíves felmérésünkben való részvételre.

Jelen felmérés a Balmazújvárosi, Hajdúböszörményi és Hajdúnánási járásban található vállalkozások konkrét munkaerőpiaci igényeinek, fejlesztési elképzeléseinek, valamint lehetséges együttműködési szándékainak feltérképezését szolgálja az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés keretein belül. Az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés célja a térségi foglalkoztatottság és versenyképesség növelése, a munkaerőpiac menedzsmentjének kialakítása a kereslet és kínálat folyamatos összehangolása mellett. Ezen célok eléréséhez elengedhetetlen a térség munkaerőpiaci igényeire reflektáló intézkedések bevezetése, melyek eredményessége a szükségletek minél pontosabb felmérését igényli. A kérdőív emellett a vállalatok fejlesztési terveit is monitorozza, melyek megismerése nagymértékben hozzájárul a helyi gazdaságfejlesztést szolgáló beavatkozások megfelelő, keresletvezérelt előkészítéséhez.
Ezúton kérjük, hogy szakítson időt a felmérésben való részvételre, mert az Ön tapasztalataira és véleményére is szükségünk van ahhoz, hogy pontos képet kaphassunk a térség jelenlegi munkaerőpiaci igényeiről és a vállalati szféra fejlesztési elképzeléseiről.
A kitöltést a következő linkre kattintva tudja elkezdeni: https://www.surveymonkey.com/r/6TCNXCK
A kérdőív kitöltése önkéntes, válaszait csak összesítve, nem azonosítható módon publikáljuk.

Kitöltési határidő: 2019. május 3.
Közreműködését előre is köszönjük!

Tisztelettel:
Vágner Noémi
Paktumirodai koordinátor

x GINOP