Képzési felhívás – Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúnánáson és vonzáskörzetében

FELHÍVÁS

Képzési felhívás - Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúnánáson és vonzáskörzetébenHortobágy Község Önkormányzata az alábbi képzési lehetőségre szeretné felhívni a hortobágyi lakosok figyelmét:

Az EFOP-1.5.3-2016-17-00021 azonosítószámú „Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúnánáson és vonzáskörzetében” című projekt résztvevőjeként hátrányos helyzetű munkavállalók számára 30 órás képzést indít 2021. május 31-i, hétfői kezdettel a Titi Éva Faluházban (első, adminisztrációs alkalom: 2021.05.28. péntek). A tanfolyamot sikeresen teljesítő hallgatók (akikkel az önkormányzat tanulmányi szerződést köt) egyszeri nettó 36.600.- Ft-os tanulmányi ösztöndíjban részesülnek. A jelentkezők maximális létszáma 14 fő, akik közül végül 8 személy kerül kiválasztásra a tanfolyamon történő részvételre.

Az alábbi feltételek valamelyikével rendelkező személyek jelentkezését várjuk a lentebb olvasható elérhetőségeinken 2021. május 26-ig:

Hátrányos helyzetű munkavállaló (a 800/2008/EK bizottsági rendelet 2. cikk 18. pontja alapján):
a) az előző 6 hónapban nem állt rendszeresen fizetett alkalmazásban; vagy
b) nem szerzett középfokú végzettséget vagy szakképesítést (ISCED 3); vagy
c) 50 éven felüli személy; vagy
d) egy vagy több eltartottal egyedül élő felnőtt; vagy
e) valamely tagállam olyan ágazatában vagy szakmájában dolgozik, amelyben 25%- kal nagyobb a nemi egyensúlyhiány, mint e tagállam valamennyi gazdasági ágazatára jellemző átlagos egyensúlyhiány, és ezen alul reprezentált nemi csoportba tartozik; vagy
f) egy tagállam etnikai kisebbségéhez tartozik, és akinek szakmai, nyelvi képzésének vagy szakmai tapasztalatának megerősítésére van szüksége ahhoz, hogy javuljanak munkába állási esélyei egy biztos munkahelyen

Tel.: 52/369-021
vagy
phhortobagy@gmail.com

 

További tájékoztatást nyújt:

Tóth Szilvia ügyintéző

 Hortobágy Község Önkormányzata

x GINOP