FIZESSE ADÓJÁT ONLINE, BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL!

ITT AZ ASP E-FIZETÉS

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az ASP e-fizetés szolgáltatással lehetőség van arra, hogy az állampolgár saját vagy más nevében elektronikusan lekérdezze és befizesse VPOS megoldás segítségével az önkormányzat által kivetett adókat, díjakat, illetéket az E-Önkormányzati Portál (OHP) weboldalon.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.
Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

(Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.)

Kérdés esetén keresse a balmazújvárosi önkormányzati adóhatóság munkatársait!

x GINOP